Deel uw ervaringen met Schildersbedrijf Hengeveld

Verzend uw review
1
2
3
4
5
Verzend
     
Annuleer

Schrijf een review

Score:  
 11 reviews
by Jan Boelens on Blank Business Name
het kan dus nog wel

Vakwerk wordt steeds zeldzamer maar Hengeveld met zijn mensen laat zien dat het nog bestaat. Ik dacht schilderen in november dat kan toch niet, maar het kan dus echt. Super bedankt.

Beste Jan, Bedankt voor het delen van deze mooie ervaring. En inderdaad als de temperaturen het toelaten, kan er geschilderd worden. Tot 0 graden!

by Ronald van der veen on Blank Business Name
Vakkundig schilderwerk!!

Wij hebben ons huis aan de buitenkant laten schilderen en ook de garage hebben we laten doen. Van te voren hebben we een uitgebreide duidelijke offerte ontvangen. Ook is er een technische adviseur langs geweest zodat de juiste producten gebruikt worden. Contact met Roy en de schilder zelf is prettig en vlot verlopen. We raden deze schilder u zeker aan!

Bedankt voor voor het aanraden.

by Jeannette & Hans van Rooijen on Blank Business Name
Vakwerk!

Hengeveld schilderwerken heeft vorige week de werkzaamheden aan ons huis afgerond. Vakwerk! Van het maken van de offerte tot en met de nacontrole door Roy zelf kunnen we alleen maar tevreden zijn met het geleverde werk. Er is op een heel kundige wijze een aantal slechte stukken hout vervangen, goed behandeld en strak in de lak gezet. Geert en Chris hebben in een paar weken tijd ons huis weer een stralend aanzien gegeven (want er zit nogal wat hout aan). Daarnaast was het zo plezierig om met zulke goedgehumeurde mensen om te gaan, die zoveel liefde voor hun vak hebben. Een aanrader voor iedereen die zijn huis laat schilderen.

by Ruud van den Berghe on Blank Business Name
Nieuwe standaard voor kwaliteit

Wat voor mij belangrijk is, is dat ik een persoonlijke klik heb met mensen.
Nou, deze klik was er zeker met Roy en absoluut ook met de schilder.
De klant en de kwaliteit staat absoluut voorop!!
Ik heb alleen spijt dat ik Roy niet jaren eerder heb ingehuurd voor het schilder werk van mijn woning.

by Robert van der Kaaden on Blank Business Name
Maakt verwachting waar...

Wij hebben inmiddels 2 keer te maken gehad met dit schilderbedrijf. De eerste keer voor het vervangen van het kapotte raam en de tweede keer voor het bijwerken van de scheurvorming in het stucwerk in ons appartement. Beide keren is mij opgevallen, dat dit bedrijf erg netjes en nauwkeurig werkt, de prijs/kwaliteit verhouding is wat ons betreft 5 sterren. De Roy Hengeveld neemt je als klant serieus en schept duidelijke verwachtingen. Hij begeleidt zijn medewerkers goed en ze kunnen prima zelfstandig werken, waarbij de communicatie met klant plezierig verloopt.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

OFFERTE